Organisation

Kildedal P/S består af et sekretariat med i alt fem medarbejdere.

Ledelsen af Kildedal P/S varetages af bestyrelsen og direktionen. Direktionen er projektdirektør Tim E. Halvorsen.

Sekretariats fem medarbejdere står for udviklingen af Kildedal.

Medarbejdere

Direktør

Tim E. Halvorsen - Projektdirektør

Mail: teh@kildedalby.dk tlf.: +45 29134488

Tim E. Halvorsen har direktør-erfaring fra de store byudviklingsprojekter Kanalbyen i Fredericia og Naturbydelen i Ringkøbing. I begge projekter har Tim E. Halvorsen stået i spidsen og haft berøring med alle led af udviklingen og har desuden opnået stærk indsigt i politisk styring og håndtering af privat/offentligt samarbejde. Tim E. Halvorsen har desuden været kommunaldirektør i Lyngby-Taarbæk Kommune.

chef for By & Bæredygtighed

Siv Raun Andersen - By- og bæredygtighedschef

Mail: sra@kildedalby.dk tlf.: +45 21555254

Siv Raun Andersen har stor erfaring med by- og områdeudvikling. Hun har tidligere arbejdet med udvikling af bl.a. Køge Kyst og Ørestad og har stået i spidsen for udviklingen af Kulbanekvarteret i Valby. Siv kommer fra en stilling som klima- og miljøchef i Frederiksberg Kommune.

Lene Madsen - Projektchef for Byg & Anlæg

Mail: lma@kildedalby.dk tlf.:+45 93394555

Lene Madsen har de seneste godt otte år stået i spidsen for den tekniske udvikling af byudviklingsprojektet Nærheden. Lene Madsen har tidligere arbejdet både i Roskilde Kommune og på tegnestue og har en baggrund som landskabsarkitekt.

Helene Runliden - Administrationschef

Mail: hru@kildedalby.dk tlf.: +45 30366564

Helene Runliden har stor administrativ erfaring og har tidligere fungeret som administrationschef i en selvejende virksomhed. Endvidere har Helene Runliden stor og bred erfaring med andre administrative processer, og hun er uddannet cand. oecon. fra Aalborg Universitet.

Søren Vitfell Keller - Projektchef for forretningsudvikling

Mail: srke@balk.dk tlf.: +45 29836338

Søren Keller er udlånt fra Ballerup Kommune. Søren har mangeårig erfaring og stor indsigt i innovationsskabelse og forretningsudvikling inden for life science-industrien. Sørens erfaring stammer fra både offentlige og private organisationer og han har bestridt ledelsesstillinger i Zealand Pharma, Bionor Pharma, Nomeo, DTU og Dagens Medicin. Søren har en baggrund som er uddannet Cand. Merc. Jur.