Boliger

Bæredygtighed

I Kildedal er bæredygtighed en livsstil, som starter helt inde i hjemmene. Affaldssortering er en nem og integreret del af hverdagen, og delerum og ressourcer på tværs af beboere er med til at gøre det nemt at dele og genbruge. Bioaffald håndteres lokalt, og anvendes i lokale, grønne dyrkningsfællesskaber.

Deleøkonomiske platforme og dobbeltudnyttelse af fællesfaciliteter hører også med i ambitionen om at håndtere ressourcer ansvarsbevidst.

Fællesskaber

I Kildedal er der fokus på fællesskaber mellem beboerne, hvad enten man er barn, ung eller voksen. Natur, sundhed, teknologi og bæredygtighed er omdrejningspunkt for nogle af de aktiviteter og fællesskaber, man kan se for sig opstå mellem beboerne i Kildedal. Værksteder for tech og reparation, motionsklubber, fælles madlavning og dyrkning af grønt er eksempler, som på sigt vil være med til at bringe byens fællesskaber til live.

Den gode og sunde hverdag

Den gode hverdag starter i den velfungerende bolig med en række kvaliteter indenfor nær rækkevidde. Et hyggeligt byliv med en lokal bager, caféer og god take away er med til at skabe komfort og kvalitet i hverdagen. Den nære adgang til infrastruktur – hvad enten man er i tog, bil eller på cykel – letter hverdagens logistik. Og endelig tilbyder den omgivende natur gode muligheder for at koble af i hverdagen med gå-, løbe- eller cykelture i smukke omgivelser.